Breaking News

Συνελήφθη για κλοπές σε εκκλησία – Αστυνομικοί προσημείωσαν χρήματα στο παγκάρι

Η Αστυνομία τοποθέτησε  ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και του Αστυνομικού Σταθμού Αράχωβας της ίδιας Υπηρεσίας, συνελήφθη (28-02-2026) το απόγευμα, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών από Ιερό Ναό περιοχής της Βοιωτίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών, τοποθετήθηκε ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ σε παγκάρι του Ιερού Ναού, ο οποίος ακολούθως τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Ιερό Ναό, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε από το παγκάρι του το προαναφερόμενο προσημειωμένο χαρτονόμισμα, το οποίο βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε.

Κατά την ενδελεχή προανακριτική έρευνα, διακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, είχε διαπράξει τον προηγούμενο μήνα, ακόμη δύο κλοπές χρηματικών ποσών από τον ίδιο Ιερό Ναό.

Γίνεται μνεία ότι, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας/Έδρα Λιβαδειάς.

 

_____________

*Φωτογραφία αρχείου

Δες επίσης

Απεργιακή κινητοποίηση και στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δελτίο Τύπου από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας Ώρα μηδέν για την Υγεία… Ε.Σ.Υ…ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *