Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο των παιδιών

Σημαντικές  εξελίξεις στην υπόθεση των βρεφών που είχαν χάσει τη ζωή τους στην Αμαλιάδα.

Μετά από ένταλμα του ανακριτικού τμήματος Αχαΐας, συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και για απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη είναι πλέον κατηγορούμενη για τους θανάτους των δύο δικών της παιδιών, του μωρού της φίλης της το 2021 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας ενήλικης γυναίκας.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα από το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής και της προσωπικής ελευθερίας της διεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος, κατόπιν σχετικού εντάλματος του ανακριτικού τμήματος Αχαΐας, 25χρονη ημεδαπή για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και μη”.

Πηγή: skai.gr

Δες επίσης

14 προσλήψεις στον Δήμο Μακρακώμης

Αιτήσεις έως και 28/05/2026 Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων, με σύμβαση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *