Breaking News

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο «Τάκης ο Αλβανός», το πρωτοπαλίκαρο του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι

 

Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός στο αεροδρόμιο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και έκρηξης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, πρόκειται για πρωτοπαλίκαρο του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός».

«Η σύλληψή του στο αεροδρόμιο έγινε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την Ελλάδα. Μάλιστα, κατηγορείται για έκρηξη που έγινε στα τέλη του 2014 σε ένα εν κινήσει αυτοκίνητο smart στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία οδήγησε στον θάνατο ενός 35χρονου συμπατριώτη του.

Παράλληλα, ο 48χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για εμπλοκή σε ένοπλη επίθεση που έγινε σε μπαρ της Γλυφάδας από την οποία σκοτώθηκε ένα άτομα και τραυματίστηκαν τρία.

 

Πηγή: newsit.gr

Δες επίσης

52χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε επιχείρηση διάσωσης δύο αναρριχητών

Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος Πένθος στην Πυροσβεστική…. Τη ζωή του έχασε 52χρονος πυροσβέστης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *