Breaking News

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας

Έσκισαν   Ελληνική Σημαία που υπήρχε σε δημοτικό κτήριο

Συνελήφθησαν (22/7/2025)  στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, δυο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταγγελίας, διενεργήθηκαν έρευνες, από τους αστυνομικούς, κατά τις οποίες προέκυψε ότι οι δυο ανήλικοι προχθές τα ξημερώματα σε περιοχή της Αιγιαλείας, έσπασαν δυο δημοτικές λάμπες ηλεκτροφωτισμού από περιβάλλοντα χώρο Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια υπέστειλαν και έσκισαν την Ελληνική Σημαία, που ήταν ανυψωμένη σε ιστό του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί ενεργώντας αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το πρωί στο Αίγιο τους δυο ανήλικους και τους γονείς τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας / Παράλληλη έδρα Αιγίου.

Δες επίσης

Αθλητικό Summer Camp 2026 από τον Δήμο Λαμιέων

Περιλαμβάνει και φέτος  ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με κεντρικό άξονα τον αθλητισμό Ο Δήμος Λαμιέων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *