Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: “Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπατριωτών μας που εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπατριωτών μας που εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου . Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νομό μας, που εθελοντικάβρέθηκαν στην πρώτη γραμμή σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου στη Φθιώτιδα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ήταν ένα σαφές μήνυμα το οποίο οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, να αφουγκραστούμε τη φωνή των πολιτών, όπως εκφράστηκε στις κάλπες, να την αναλύσουμε σε βάθος και βέβαια να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Επειδή όμως η εσωστρέφεια, η απαισιοδοξία και η ομφαλοσκόπηση δεν ταιριάζει στην Αριστερά, κοιτάμε μπροστά και με πνεύμα ενότητας και ελπίδας, χαράσσουμε τις πρωτοβουλίες μας σε τοπικό επίπεδο για τη νέα προεκλογική μάχη που ξεκίνησε.
– Μια μάχη για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά, τη συντήρηση και τον αυταρχισμό.
– Μια μάχη για να ξαναφέρουμε την πρόοδο και τη Δημοκρατία στον τόπο,
– Μια μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει εναλλακτικό σχέδιο και πρόγραμμα εξουσίας σε σχέση με αυτό της Ν.Δ.

Στόχος μας είναι η ανατροπή του συσχετισμού που πρόκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Θα κάνουμε τα πάντα, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, κάθε πιθανότητα για να ανατραπεί αυτός ο συσχετισμός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έρχεται από μακριά, είναι και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας, είναι ο ισχυρότερος πόλος του προοδευτικού χώρου και έχει χρέος να εμποδίσει και τελικά να ανατρέψει την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη.
Ενότητα και αγώνας μέχρι τη νίκη.

****Τις θέσεις, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία και όλα τα εκλογικά του υλικά θα τα βρίσκει ο κάθε πολίτης στοΚεντρικό εκλογικό κέντρο της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Λαμία οδός Διάκου 4, τηλ 2231035205-2231035206 ,στα εκλογικά κέντρα της Αμφίκλειας, της Αταλάντης, της Ελάτειας, της Μακρακώμης, της Τιθορέας, της Στυλίδας και στα εκλογικά περίπτερά μας στην Πλατεία Πάρκου και στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στα Γαλανέϊκα της Λαμίας, στις κεντρικές πλατείες του Δομοκού, της Μαλεσίνας και του Μαρτίνου.
Διαδικτυακοί τόποι:

Το fb του «ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ»: https://www.facebook.com/syrizafthiotidas/
και οι ιστοσελίδες: https://www.syriza.gr/
https://syrizafthiotidas.blogspot.com/

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Έναρξη μαθημάτων σκακιού

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι Σκακιστικοί Όμιλοι της Λαμίας ανακοινώνουν την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *