Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: “Φορολογικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος για μισό εκατομμύριο επαγγελματίες”

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

“Φορολογικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος για μισό εκατομμύριο επαγγελματίες φέρνει σήμερα προς ψήφιση η κυβέρνηση της Ν.Δ. Μόλις λίγοι μήνες χρειάστηκαν για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, προκειμένου να διαψεύσουν κάθε προσδοκία και προεκλογική δέσμευσή τους. Οι προεκλογικές υποσχέσεις για μείωση των φόρων και στήριξη της μεσαίας τάξης, δίνουν τη θέση τους σε μια πρωτοφανή φορολογική αφαίμαξη περίπου μισού εκατομμυρίου συμπολιτών μας, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων, μικρών ατομικών επιχειρήσεων.

Με τον ξεπερασμένο τρόπο φορολόγησης του τεκμαρτού εισοδήματος, η κυβέρνηση προχωρά στη βίαιη αναδιανομή του πλούτου σε βάρος των πολλών και προς όφελος των λίγων, καθώς την ίδια στιγμή εισάγει φοροελαφρύνσεις όσον αφορά τις εισηγμένες μετοχές και τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι εξωθούνται με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους. Στεκόμαστε απέναντι στις πολιτικές της Ν.Δ., οι οποίες οδηγούν στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και τη διεύρυνση των ανισοτήτων.

 

*Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: «Φέτος Στηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Διακρίσεων»

  Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μηδενικής Ανοχής (κάθε 1η Μάρτη), ενώνουμε τις φωνές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *