Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ: Η Greek Mafia συνεχίζει τη δράση της και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη

Δήλωση (on camera) του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη

“Η Greek Mafia συνεχίζει ανεξέλεγκτη τη δράση της. Χθες με πυρπολισμούς καταστημάτων στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, θέτοντας σε κίνδυνο τις ανθρώπινες ζωές.

Λίγες ώρες πριν σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο κ. Θεοδωρικάκος, αντιγράφοντας τον κ. Μητσοτάκη, δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Δε γνώριζε για το ξύλο που έριξε στις ειρηνικές διαδηλώσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη. Δε γνώριζε για το γερανό που με μεγάλη ταχύτητα έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών. Δε γνώριζε για τις καταγγελίες του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ, ότι αξιωματικοί συνομιλούν με ανθρώπους της νύχτας, ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα, ότι οι κρίσεις και οι μεταθέσεις είναι ρουσφετολογικές.

Δεν ξέρουν τίποτα, δεν έχουν ευθύνη για τίποτα. Η προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές με εφαρμόσιμο σχέδιο θα εγγυηθεί την προστασία του πολίτη.”

Δες επίσης

To Camper stop PAIKO θα είναι έτοιμο αρχές Ιουλίου κοντά στα σύνορα των Ευζώνων

Πρόταση για τη δημιουργία Camper Stop στο Μικρό δάσος του Κιλκίς Κατά την παραμονή μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *