Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Σύσκεψη εργασίας στην Π.Ε. Βοιωτίας

Με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλία Μπουρμά, πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας η Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Η τουριστική προβολή της Βοιωτίας δρομολογήθηκε με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες σε συνέχεια της ήδη υπάρχουσας έως τώρα προβολής. Χάραξη μονοπατιών, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, έμφαση στον αθλητικό τουρισμό, καθώς και διαφημιστική προβολή από tour operators και δημοσιογράφους, είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

«Η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έχοντας κατακτηθεί από τον Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανό το διεθνές και επίσημο σήμα “Heart of Greece”-Η Καρδιά της Ελλάδας. Συνεχίζουμε να προβάλουμε την Βοιωτίαμε όλους τους τρόπους. Η χάραξη και η σηματοδότηση των μονοπατιών της Βοιωτίας, η δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού προβολής της, ηπαρουσίαση των τόπων μας (αρχαιολογικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών καθώς και όλα τα ήδη εναλλακτικού τουρισμού, εποχιακός τουρισμός, νεανικός τουρισμός, τουρισμός 3ης ηλικίας) αποτελούν τις άμεσες
προτεραιότητες μας.

Για μας ο τουρισμός υπό την ευρεία έννοια, είναι πολλάπερισσότερα! Παρουσιάζουμε λοιπόν την Βοιωτία, δουλεύοντας με γρήγορους ρυθμούς, ανοίγοντας τους τόπους μας σε όλα τα επίπεδα» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περιφέρεια Θεσσαλίας: 15 νέα έργα προϋπολογισμού 12.400.000€ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Έργα οδικής ασφάλειας και  αντιπλημμυρική προστασία Δέκα πέντε νέα έργα ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *