Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τα αποτελέσματα από τα rapid tests για κορονοϊό στη Μακρακώμη

Πραγματοποιήθηκαν  στη Μακρακώμη σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, δωρεάν έλεγχοι  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Tests ) για κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , από τα συνολικά 290 τεστ που έγιναν, 4 βρέθηκαν θετικά

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19) από τον  Δήμο Μακρακώμης   σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητές Ομάδες Υγείας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Ενημερώνει ο Δήμος Μακρακώμης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα διαχείρισης COVID -19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, ολοκλήρωσε μαζί με τις ΚΟΜΥ της Π.Ε. Φθιώτιδας υπό την εποπτεία του Ιατρού Παύλου Μαμακή επιδημιολογική σάρωση πεδίου στη Μακρακώμη σήμερα στις 24-02-2021 με διακόσια ενενήντα (290) rapid test από τα οποία ανιχνεύθηκαν θετικά τέσσερα (4). Η δράση θα επαναληφθεί όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο της δημόσιας υγείας προκειμένου να ανασχεθεί η επέκταση της επιδημίας του SARS COVID-2 στο Δήμο μας.

Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης COVID -19 της Περιφέρειας, Ιατρό Δημόσιας Υγείας Αγάλλο Φωτόπουλο αλλά και κάθε πολίτη που προσήλθε στη δειγματοληψία προστατεύοντας όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους συνανθρώπους του.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης
Γεώργιος Ε. Χαντζής

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Γιορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας [ΦΩΤΟ]

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου  τιμάται από την εκκλησία η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας Η Αγία Βαρβάρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *