Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και στο «Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας»

Συναντήσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με Πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους, καθώς και με ερασιτεχνικούς συλλόγους αλιέων, ιστιοπλόους και ναυταθλητικά σωματεία της πόλης, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, αντίστοιχα, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.

Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη στόχευση του Δήμου για το φετινό Καρναβάλι, το οποίο όπως τόνισε θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος. Πέραν του τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά και σε εκδηλώσεις που θα γίνουν σε γειτονιές της πόλης.

Το κύριο όμως θέμα αυτών των συναντήσεων, δόθηκε στην οργάνωση και τη μεγαλύτερη δυνατόν συμμετοχή τόσο στα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και στο «Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας», την τελευταία Κυριακή (26/2) της Αποκριάς.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με τη στόχευση του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ, κατέθεσαν απόψεις, ιδέες, παρατηρήσεις και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε με συνεργασία και συνεχή επικοινωνία να διοργανωθούν για εφέτος με τη μεγαλύτερη δυνατόν επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Οι συσκέψεις θα συνεχιστούν με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, αλλά και με άλλες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν και που θα αφορούν τις τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιατί ο δήμαρχος Δ. Μακρακώμης φέρεται να “ευνούχισε” τον αναπληρωτή του Π. Κοντογεώργο;;;

Γιατί άραγε η αποκαθήλωση στον πρώτο των πρώτων σε ψήφους έγινε Παρασκευή 3/2/23 γιατί πάντα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *