Breaking News

Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα που έριξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στον Βόλο

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -15- ημεδαπών, για –κατά περίπτωση- παραβίαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία -11- ημεδαπών, εκ των οποίων οι -5- ανήλικοι, για ρίψη πλαστικών μπουκαλιών προς τον αγωνιστικό χώρο, σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 30-08-2025 στον Βόλο.

Επιπλέον, προέκυψε η -κατά περίπτωση- εμπλοκή -4- υπαλλήλων υπηρεσιών ασφάλειας στον εν λόγω αγώνα, οι οποίοι, από συγκεκριμένους χρόνους και έπειτα, περιστασιακά, κατά την προσέγγιση φιλάθλων δεν εφάρμοζαν την προβλεπόμενη διαδικασία επικύρωσης των εισιτηρίων ώστε να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα αυτών, επιτρέποντας και διευκολύνοντας έτσι την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, με συνέπεια να καθίσταται δυσχερής η ταυτοποίηση του συνόλου των φιλάθλων που ενεπλάκησαν στις προαναφερόμενες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου συνεχίζεται για τη ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και άλλων άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών.

Δες επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Στήριξη στην Ουκρανία για ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ – “Έχετε έναν σταθερό σύμμαχο”

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (16 Νοεμβρίου 2025) μετά τη συνάντησή του με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *