Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς: Συνεργασία με την ΔΕΔΑ

Νέα σημαντική συνεργασία για το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου, ΔΕΔΑ, κ. Κοτρώνη Βασίλη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα εργασιών επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου σε Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Άμφισσα, Καρπενήσι και Χαλκίδα και συζητήθηκαν τεχνικά και οργανωτικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τους μηχανικούς αλλά και τους συμπολίτες μας.

Συμφωνήθηκε η συνεργασία κατά τη διάρκεια εξέλιξης των έργων καθώς και η διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με την παρουσία στελεχών της ΔΕΔΑ προκειμένου να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα συναδέλφων μηχανικών.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας κ. Λυκόπουλος Αθανάσιος εξέφρασε την ικανοποίηση του τμήματος για τις επεκτάσεις των δικτύων φυσικού αερίου στην περιοχή ευθύνης του καθώς αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του τεχνικού κόσμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Παράλληλα τόνισε ότι η συνεργασία με τη ΔΕΔΑ, τον Πρόεδρο κ. Κοτρώνη Βασίλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τσάκα Μάριο θα παραμείνει στενή και ουσιαστική ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με το φυσικό αέριο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος

Λυκόπουλος Αθανάσιος

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σπερχειάδα

Εθελοντική Αιμοδοσία στις 5/12/2022 στην Σπερχειάδα Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *