Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Διοικητή ΚΕΥΠ Λαμίας [ΦΩΤΟ]

Την τελετή ορκωμοσίας του νέου Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου κ. Μιχαήλ Κριτσωτάκη ετέλεσε σήμερα το πρωί στο ΚΕΥΠ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, παρουσία του Διευθυντού του Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστρατήγου κ. Μιχαήλ Γαλανού.

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών η ορκωμοσία καθώς και η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΥΠ πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία επισήμων προσκεκλημένων.
Στο νέο Διοικητή ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως καλή δύναμη στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, διαβεβαιώνοντας τον για την αγαστή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και του ΚΕΥΠ, ενώ του προσέφερε ως ευλογία μία εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενόψει μάλιστα της μεγάλης Θεομητορικής και Εθνικής Εορτής, αλλά και επί τη επετείω των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση, την οποία εορτάζουμε φέτος.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Στον απερχόμενο Διοικητή Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Ανδριώτη, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής της Διευθύνσεως Προμηθειών της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την προαγωγή και του ευχήθηκε κάθε καλό στην στρατιωτική του πορεία και ζωή. Του προσέφερε δε ένα δίπτυχο, την Υπεραγία Θεοτόκο Υπέρμαχο Στρατηγό του Έθνους μας μετά του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού, προστάτου και πολιούχου της πόλεως Λαμίας, για να του θυμίζει την διακονία του στην λεβεντογέννα Ρούμελη και την πόλη της Λαμίας.

Ο απερχόμενος Ταξίαρχος κ. Ανδριώτης ευχαρίστησε με συγκίνηση τον Σεβασμιώτατο για την όλη υποστήριξη της Μητροπόλεως αλλά και την προσωπική του αγάπη και μέριμνα προς το πρόσωπό του και το έργο του ΚΕΥΠ και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο θεάρεστο ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο στην Φθιώτιδα.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διανομή τροφίμων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί τμηματικά έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Εύβοιας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *