Breaking News

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από προπονητής του Παναθηναϊκού

Μετά από συνάντηση του Τούρκου προπονητή  με τον κ. Αλαφούζο, συμφωνήθηκε η διακοπή της συνεργασίας.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου, η διοίκηση των «πράσινων» πήρε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον 70χρονο προπονητή.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού στις 26/12/23 με σκοπό να οδηγήσει τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας τον στόχο του, με τον ίδιο να απομακρύνεται λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, ενώ το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει την έξοδο του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος προπονητής σε 26 αγώνες είχε απολογισμό 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, ωστόσο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας είχαν ως αποτέλεσμα ο Τερίμ να αποχωρήσει πρόωρα από το τιμόνι του συλλόγου.

O Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο προσεχές ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (19/05/24) για την δέκατη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρήστο Κόντη, ενώ ο ίδιος θα οδηγήσει το «τριφύλλι» και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Άρη (26/05/24).

Πηγή: newsit.gr

 

Δες επίσης

Δ. Κουτσούμπας: “Το ΚΚΕ επιμένει να συζητά ανοιχτά με τον λαό”

Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε σύσκεψη σωματείων και μαζικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *