Breaking News

Τέσσερις θεατρικές παραστάσεις επιστρέφουν 

“Σκηνές από ένα γάμο”
Νίκος Ψαρράς και Μαρίνα Ασλάνογλου συναντιούνται ξανά στο έργο-σημείο αναφοράς του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν που αποτυπώνει με αδυσώπητη ειλικρίνεια και σχεδόν ντοκουμενταρίστικο ρεαλισμό τα στάδια της φθοράς ενός γάμου. Από 5/2 η παράσταση σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη επιστρέφει για τρίτη χρονιά. (Χώρα)

ΔάφνηΣοφοκλής Μπιμπής & Ελίνα Σπηλιωτοπούλου©
“Δάφνη”
Το τολμηρό κουίρ παραμύθι της Ραφαέλα Μάρκους για την αποδοχή, τον έρωτα, την εξουσία, την απώλεια και την ταυτότητα, που εμπνέεται από τον αρχαιοελληνικό μύθο της Δάφνης και του Απόλλωνα, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Ελέρ από την δημιουργική ομάδα των Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλας Μπακλέση, Κωνσταντίνου Μπιμπή. (από 3/2)

Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής: “Καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχουν “θεοί” που πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα πάνω της”

“Η δημοπρασία”
Το μονόπρακτο του αείμνηστου κινηματογραφιστή του “Ας περιμένουν οι γυναίκες” Σταύρου Τσιώλη επιστρέφει στο Baumstrasse, εκπληρώνοντας την επιθυμία του να παιχτεί στη σκηνή το κύκνειο άσμα του. Ο ερμηνευτής Αργύρης Μπακιρτζής ανέλαβε να φέρει εις πέρας την επιθυμία αυτή, στο έργο που παρακολουθεί μια τηλεοπτική δημοπρασία. (από 1/2)

“Κοιμώμενος Χαλεπάς, ο σαλός άγιος”
Ο Γιώργης Κοντοπόδης επιστρέφει στον μονόλογο για τον Γιαννούλη Χαλεπά, έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες γλύπτες που αποκαλείται ο “Έλληνας Ροντέν”. Ο μονόλογος του Άγγελου Ανδρεόπουλου που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος μάς ταξιδεύει στην μυθιστορηματική ζωή του για τέταρτη σεζόν στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός. (από 31/1)

www.athinorama.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Μαρία Παπαγεωργίου, 14 και 21/2 στο ατμοσφαιρικό ground stage του Gazarte

Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει στα προσωπικά της συναυλιακά projects, για δύο συλλεκτικές παραστάσεις, την Παρασκευή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *