Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας στην Ολομέλεια της Βουλής: “Χτίζουμε κομμάτι – κομμάτι, ένα Σχολείο απόλυτα εναρμονισμένο με τις σημερινές συνθήκες”

Η τοποθέτηση του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Ενδεικτική της ομιλίας του είναι η δήλωση του Θέμη Χειμάρα στην οποία αναφέρει:

«Θεσμοθετούμε την αποτελεσματική και όχι την “τιμωρητική “αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Για να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε τις αδυναμίες και τις ελλείψεις, ώστε το Σχολείο να γίνεται διαρκώς καλύτερο και πιο αποτελεσματικό.

Αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη στα στελέχη της Εκπαίδευσης και δίνουμε ελευθερία επιλογής και δημιουργικής πρωτοβουλίας στους εκπαιδευτικούς.ψΔίνουμε τη δυνατότητα επιλογής βιβλίου ενώ για πρώτη φορά, οργανώνουμε σύστημα εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των κληρικών μας . Χτίζουμε κομμάτι – κομμάτι, ένα Σχολείο απόλυτα εναρμονισμένο με τις σημερινές συνθήκες και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις αυριανές προσκλήσεις».

 

Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=cUz1529Y40Y

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Από τι ώρα θα λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες του Δήμου Καμένων Βούρλων, 8/2

Από τις 10:00 η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *