Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θάνος Στεργίου: Μία ξεχωριστή και “δυνατή” υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Πανουργιά Παπαϊωάννου

 

 

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Δύναμη Ανάπτυξης για την Λαμία”, Θάνος Στεργίου, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του.

 

Ένας νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα δραστήριος ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά, δηλώνοντας ότι έχει την όρεξη, αλλά βασικότερο τις ικανότητες να προσφέρει στον τόπο του στο βαθμό που μπορεί, ακολουθώντας το όραμα του επικεφαλή του συνδυασμού,  Πανουργιά Παπαϊωάννου.

 

“Έχοντας  επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα, η εμπειρία μου με έχει διδάξει πολλά. Σε αυτή την πορεία, αντιλήφθηκα ότι η επιτυχία και η ενίσχυση της ποιότητας ζωής δεν είναι μόνο ατομικοί στόχοι. Η κοινωνική ευθύνη και η συνεισφορά στην κοινωνία έχουν εξίσου μεγάλη σημασία για μένα.” δηλώνει ο κ. Στεργίου.

 

“Ένοιωσα την ανάγκη να  δημιουργήσω θετική επίδραση σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Η συμμετοχή μου σε δράσεις που αποβλέπουν στην ενίσχυση της κοινότητας, την υποστήριξη πρωτοβουλιών και την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων με θετικό τρόπο, με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε στην κοινωνία που μας περιβάλλει.”

Για τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου που εδώ και χρόνια διατηρούν στενή φιλία, αναφέρει:

 

“Η σχέση μου με τον επικε-φαλής της παράταξής κ.Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα, καθώς από μικρή ηλικία είχα την ευκαιρία να βιώσω τη σημασία της ομαδικότητας και της στήριξης στον αθλητισμό. Πριν 15 χρόνια, επαγγελματικά ασχολούμουν με το ποδόσφαιρο και ήμουν ενεργό μέλος μιας ομάδας στην περιοχή μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο επικεφαλής της παράταξής ανέλαβε έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Δεν ήταν μόνο ο καθοδηγητής μας στο ποδόσφαιρο, αλλά και ένας ενθαρρυντικός φίλος και μέντορας. Μέσα από τη στήριξή του, μάθαμε τη σημασία της αφοσίωσης, της επιμονής και της συνεργασίας. Η ικανότητά του να τους ενώνει  όλους και να δημιουργεί ένα κλίμα αμοιβαίας υποστήριξης και σεβασμού είχε θετική επίδραση στο πνεύμα της ομάδας μας.”

 

 

“Η συμπόρευση μου με τον κ. Παπαϊωάννου , μου παρέχει τα εχέγγυα για την πρώτη ενασχόληση μου με τα κοινά,  ότι θα είναι στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της πόλης μας,  mε μακροχρόνιο ορίζοντα, κάτι που έχουμε ανάγκη ως τοπική κοινωνία.

Η δική μου δέσμευση είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο ευατό μου στην προσπάθεια αυτή με σκοπό να δημιουργήσουμε, να αναπτύξουμε την πόλη  πολυεπίπεδα προς όφελος όλων, δίνοντας στα παιδιά μας καλύτερες, στέρεες προοπτικές” υπογραμμίζει ο κ. Στεργίου στο www.fonografos.net.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Γιορτή Ελιάς” την Παρασκευή (22/9) στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

Με ευχές για υγεία και καλή σοδιά, με χαμογέλα, τραγούδια, χορούς και πάγκους γεμάτους με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *