Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θ. Χειμάρας: «Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει το έργο σας! Σας ευχαριστούμε!»

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας επισκέφτηκε και συνομίλησε με στελέχη σε Αστυνομία. ΚΕΥΠ, Πυροσβεστική, 7η ΕΜΑΚ, ΕΜΟΔΕ

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χειμάρας, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (Κ.Ε.Υ.Π.), τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε., την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, τις εγκαταστάσεις της 7ης ΕΜΑΚ και της 4ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (4η Ε.Μ.Ο.Δ.Ε.), όπου και αντάλλαξε ευχές με τους διοικητές και τα στελέχη τους.

Σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει:

“Τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, κάποιοι επαγρυπνούν στο πλευρό του πολίτη!

Είναι οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της 7ης ΕΜΑΚ και της 4ης ΕΜΟΔΕ, που μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους προσφέρουν αδιάκοπα τις υπηρεσίες τους, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό!

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει το έργο σας!

Σας ευχαριστούμε!”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *