Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση 56χρονος παρουσιαστής για απόπειρα εκβίασης – Για συνέργεια κατηγορείται 39χρονος εκδότης

Ο Κώστας Μιναρετζής συνελήφθη, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου

Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος Κώστας Μιναρετζής, που συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα με την αυτόφωρη διαδικασία κατηγορούμενος ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα για λογαριασμό του 39χρονου Μένιου Φουρθιώτη.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Ο Μιναρετζής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (η υπόθεση αναβλήθηκε για την Τρίτη), ενώ ο Φουρθιώτης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Είχαν προηγηθεί δύο καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δυο τους αξίωναν χρηματικά ποσά για να αποσύρουν δημοσιεύματα που αφορούσαν δικαστικές τους υποθέσεις.

www.zougla.gr

Δες επίσης

ΔΕΗ: 5 χρόνια δράσεων για την προστασία των ελληνικών ακτών με νέο σταθμό τη Ρόδο

  58 παράκτιοι καθαρισμοί σε 45 παραλίες του νησιού και απομάκρυνση 295 κιλών απορριμμάτων ΔΕΗ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *