Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θετικό απολογισμό είχε το πασχαλινό bazaar στο Βόλο για το «Χαμόγελου του Παιδιού»

«O Bόλος πάντα μας στηρίζει», τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Μαριανίκη Δεμίρη, η εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλία, η οποία μίλησε στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» για τον θετικό απολογισμό που είχε το πασχαλινό bazaar του Οργανισμού στην πόλη μας, δηλώνοντας ότι «κινήθηκε πάρα πολύ καλά».

Η ίδια σημείωσε ότι το συγκεκριμένο bazaar ήταν το πρώτο στον Βόλο μετά από πολλά χρόνια, καθώς οι πολίτες είχαν την επιθυμία να διεξαχθεί πάλι. «Η πόλη του Βόλου μας ζητούσε να έρθουμε με το πασχαλινό παζάρι μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι οι περισσότεροι προέβησαν σε ολοκληρωμένες πασχαλινές αγορές, περιλαμβάνοντας το πακέτο και την λαμπάδα αλλά και το δώρο. Όλος ο κόσμος ενδιαφέρθηκε, ρώτησε και αγόρασε τις λαμπάδες, αλλά αγόρασε και το δώρο που τη συνοδεύει, επιλέγοντας άλλες δημιουργίες του Οργανισμού, αλλά και τα καινούργια γυάλινα είδη μας».

Για ακόμα μια φορά, από πλευράς της, ως υπεύθυνη του «Χαμόγελου» στην περιφέρειά μας, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε.

Με το μήνυμα «Μια λαμπάδα και ένα χαμόγελο», υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του πασχαλινού bazaar από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 14.00, και το απόγευμα από τις 18.00 μέχρι και τις 21.00, στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πυρκαγιά στο Μάτι: Συγκλονίζει μαρτυρία στη δίκη, «Μαμά μου θα πεθάνουμε; – Μην κοιτάς τίποτα, μόνο τρέξε»

Καταθέσεις που συγκλονίζουν για την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι… Βαριά η ατμόσφαιρα στη δίκη για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *