Κυριακή , 3 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θλίψη για τον χαμό του Ν. Κουδούνη

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Νικολάου Κουδούνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας αναγγέλουν με θλίψη την εκδημία του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου Νικολάου Κουδούνη.

Ο εκλιπών εκλεγόταν ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ από το 1989-1995 και υπήρξε πρόεδρος του ΣΒΣΕ από το 1997 μέχρι το 2021. Ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ. ΑΣΟΕΕ), διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών Πάρκων (ΕΣΕΠΠΑ). Ήταν πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων
Ασωπού (Ε.Δ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε). Χρημάτισε αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΑΝΔΙΑ ΑΕ) και μέλος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΣΣΕ). Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης της Βιομηχανικής περιοχής Θίσβης (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ. ΘΙΒ ΑΕ),
αντιπρόεδρος στην ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ και μετείχε ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου στο Δ.Σ. της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ. Ο αείμνηστος Νικόλαος Κουδούνης είχε δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε περιοδικά, στον Περιφερειακό και στον Αθηναϊκό τύπο για αναπτυξιακά θέματα, θέματα χωροταξίας, επιχειρηματικών πάρκων και φορολογίας επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας ανακήρυξε τον εκλιπόντα κατά τη Γενική Συνέλευση στις 30/9/21 ως επίτιμο πρόεδρο αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του στο βιομηχανικό επιχειρείν της Στερεάς Ελλάδας και τη συμβολή του στην εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου, της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου μας θα τελεστεί το Σάββατο 13/8/22 και ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Μελισσίων Αττικής.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κουρά μοναχού από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, στην Ιερά Μονή Αγάθωνος

Ο νέος Μοναχός έλαβε το όνομα Δαμασκηνός Ημέρα χαρμόσυνη η 2α Δεκεμβρίου για το μοναστήρι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *