Breaking News

Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Βουνάτσου – “Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό”

Συλλυπητήρια δήλωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δημήτρη Βουνάτσου

“Ο Δημήτρης Βουνάτσος από το Πλωμάρι Λέσβου, υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Λέσβο. Επί σειρά ετών μέλος της Κ.Ε., βουλευτής, αιρετός Νομάρχης και Δήμαρχος.

Από οικογένεια με μακρά δημοκρατική παράδοση, ο Δημήτρης Βουνάτσος εντάχθηκε από τα χρόνια των σπουδών του, ως φοιτητής Νομικής, στον πολιτικό αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΕΔΗΝ. Μάχιμος δικηγόρος, φορέας μιας ευρύτερης παιδείας.

Πατριώτης και σοσιαλιστής. Ταυτισμένος με τον τόπο του. Έμπρακτος υπερασπιστής του Αρχιπελάγους, των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της Λέσβου, της Λήμνου, του Αγίου Ευστρατίου και ταυτόχρονα ενεργός συμπαραστάτης στους αγώνες για την απελευθέρωση και τα δικαιώματα των λαών της Ανατολικής Μεσογείου.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.”

 

Δες επίσης

Χρ. Γεωργίου: “Το Περιφερειακό Συμβούλιο κατέληξε σε μια σαφή απόφαση υπεράσπισης των συμφερόντων της Στερεάς Ελλάδας, έναντι της άναρχης εγκατάστασης ΑΠΕ”

Ομόφωνα προχωρά η πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής για τον ποιοτικό έλεγχο δημοσίων έργων Κατά πλειοψηφία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *