Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Η αλήθεια για την Πλατεία στο Καστρί»

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Μακρακώμης  κ. Θύμιος Παπαευθυμίου αναφέρεται στο έργο της πλατείας στο Καστρί.

Αναφέρει αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου:

“- Επειδή ακούγονται διάφορα ανεύθυνα από «υπεύθυνους» σε σχέση με το έργο της πλατείας στο Καστρί και επειδή πραγματικά η Δημοτική Αρχή μικρή σχέση έχει με το συγκεκριμένο έργο, αλλά παρ’ όλα αυτά τεχνηέντως προσπαθεί εναγωνίως να το παρουσιάσει για δικό της – ο λαός το λέει «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» – σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

– Με την απόφαση 45/25-4-2019 της Οικονομικής Επιτροπής προστέθηκαν 78.100€ από το Πρόγραμμα Φιλόδημος και 29.500€ από ΣΑΤΑ παρελθόντων ετών.
Το σύνολο του ποσού που ήταν 107.600€ ενεγράφη στον ΚΩΔ. 64-732202.

– Όπως προκύπτει από τη χρηματοδότηση – γιατί ουσιαστικά τα δημόσια έργα είναι χρηματοδοτήσειςκαι τα υπόλοιπα είναι το υπηρεσιακό κομμάτι που υλοποιείται χωρίς δήμαρχο και αντιδήμαρχο – το έργο αφορά την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

– Το συμφωνητικό υπογράφηκε με βάση την προσφορά του αναδόχου στο ύψος του ποσού των 127.581€ και η Δημοτική Αρχή πρόσθεσε το ποσό των 20.400€ για να κλείσει το συμφωνητικό, αφού αυτή η διαφορά δεν κατέστη δυνατό να καλυφθεί από την έκπτωση του έργου.

– Αυτή είναι η αλήθεια για το έργο του Καστρίου, όπως προκύπτει από τις ημερομηνίες και τα ποσά. Τα υπόλοιπα που ακούστηκαν και γράφτηκαν αποτελούν επιθυμίες και ευσεβείς πόθους, για να εξυπηρετούν σκοπιμότητες.”

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Παρασκευή 2/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *