Ακολουθήστε μας στο facebook

Τι κρύβεται στα πρακτικά της Κοινότητας Σπερχειάδας και δεν τα δίνουνε;

Γνωστοποίηση  και καταγγελία του  Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Σπερχειάδας κ. Δημήτρη Καραντζούνη σχετικά με τα πρακτικά των συνεδριάσεων  της Τοπικής Κοινότητας Σπερχειάδας,  από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα.

Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά ο Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας:

Απευθύνομαι πλέον στις δημόσιες Αρχές καθώς μέχρι και σήμερα Τρίτη 15/12/2020  παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις γιατί δεν έχω  λάβει ακόμη τα  πρακτικά των συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Σπερχειάδας,  από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα.

Με βάση τον κανονισμό 3.2, Συνεδρίαση Κοινότητας όπου ρητά αναφέρει ότι οποιοσδήποτε Σύμβουλος μπορεί να λάβει αντίγραφα των πρακτικών, προσφεύγω με επιστολή μου στις Αρχές  και το γνωστοποιώ στην τοπική κοινωνία.

Έως και σήμερα 15/12/2020 δεν έχω λάβει τα  αντίγραφα των πρακτικών.

Σημειώνω ότι η πρώτη σχετική αίτηση μου ήταν στις 27/10/2020 η οποία σας κοινοποιήθηκε. Στις 30/11/2020 στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου το ανέφερα εκ νέου καθώς δεν μου έχουν προσκομιστεί. Η απάντηση του Προέδρου ήταν ότι «Θα σας σταλούνε». Δυστυχώς η αναμονή ξεφεύγει του εύλογου χρόνου και δεν ξέρω με ποιο  άλλο τρόπο, πέρα από αυτόν να σας ενημερώσω,  για  να μου προσκομιστούν.

Αντί να ασχολούμαστε με θέματα για την ανάπτυξη της πόλης μας, ασχολούμαστε με τα αυτονόητα, νόμους και κανονισμούς , που δεν τίθενται σε εφαρμογή από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σπερχειάδας.

Διαφαίνεται πλέον έτσι όπως έχει η κατάσταση με τι πράττει ο Πρόεδρος, εναπόκειται στις αρμόδιες Αρχές  να επιβάλλουν κυρώσεις ώστε επιτέλους   να τηρηθούν οι νόμοι και οι προβλεπόμενοι κανονισμοί στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας.

Για του λόγου του αληθές, σας παραθέτω σχετικό βίντεο από την συνεδρίαση.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Καραντζούνης

Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας: Kαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων   Kαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *