Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τι ζητά ο ΤΟΕΒ Βίστριζας για το έργο ύδρευσης για οικισμούς από τις πηγές «ΚΑΝΑΛΙΑ»

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας αναρτήθηκε η επίσκεψη των Δημάρχων  Δήμου Λαμιέων κ. Θύμιου Καραϊσκου και Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργου Χαντζή στο έργο ύδρευσης για οικισμούς από τις πηγές «ΚΑΝΑΛΙΑ» (σχετικό άρθρο εδώ).

Αναφορικά με το έργο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπως μας το έστηλαν προς δημοσίευση,  Εξώδικη Πρόσκληση-Δήλωση και Διαμαρτυρία από τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Βίστριζας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σε αυτό το εξώδικο ο ΤΟΕΒ Βίστριζας  απευθύνεται ενώπιον παντός αρμοδίου προς ενημέρωση και εξέταση σχετικά με την υλοποίση του έργου.

Συγκεκριμένα ο ΤΟΕΒ Βίστριζας υποστηρίζει ότι ο τρίτος αγωγός  που κατασκευάζεται  για την ύδρευση  συγκεκριμένων οικισμών, θα έχει ως αποτέλεσμα και συνέπεια  την μείωση νερού  άρδευσης άλλων γειτονικών περιοχών καθώς το νερό δεν αναπληρώνεται.

Δηλώνεται από τον ΤΟΕΒ ότι δεν είναι αντίθετοι στο έργο, αναφέρουν μάλιστα την σημαντικότητα του στην περιοχή,  αλλά θα πρέπει να δημιουργηθούν γεωτρήσεις για να αναπληρώνεται το νερό, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον ΤΟΕΒ αλλά να επωμιστεί το κόστος των γεωτρήσεων και της συντήρησης από την πολιτεία,   ώστε να υπάρχει ορθολογική  διαχείριση προς εξυπηρέτηση όλων.

Δείτε το σχετικό εξώδικο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το καμπινγκ ΕΟΤ και Ιαματική πηγή “Κονιαβίτη” στα Καμένα Βούρλα – Προχωρούν επενδύσεις άνω των 200.000.000€

Χρήστος Σταϊκούρας: “Η επένδυση αυτή, μαζί με εκείνη του ακινήτου «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων»,  αναμένεται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *