Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το 17ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας στον διαγωνισμό “Καν’ το ν’ Ακουστεί 2022”

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022» και με ιδιαίτερο θέμα φέτος «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο European School Radio, ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία των ακροατών. Έτσι έφτασε η ώρα τα σχολεία που συμμετέχουν να κοινοποιήσουν τις μαθητικές τους δημιουργίες προς το ευρύτερο κοινό.

Για το 17ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας μας ενημερώνει η Διεύθυνση του σχολείου:

“Η Στ΄ τάξη του σχολείου μας συμμετέχει με ραδιοφωνικό μήνυμα και τίτλο «Ταξιδεύοντας Με Το Χρονοκινούμενό Μου». Οι μαθητές ταξιδεύουν με το φανταστικό τους χρονοκινούμενο και φτάνουν στο μέλλον… Εκεί λοιπόν, στις μελλοντικές τους επαγγελματικές δραστηριότητες αναλαμβάνουν τα ινία σε έναν κόσμο με ειρήνη, δικαιοσύνη, ισότητα και αγάπη, σε έναν κόσμο φυσιολογικό στα δικά τους μάτια…

Σας καλούμε να ακούσετε το μήνυμά μας και να αφουγκραστείτε το λόγο μας. Περιμένουμε τις δικές σας ψήφους – καρδούλες στην ψηφοφορία για το βραβείο των ακροατών. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από τις 3 Απριλίου και λήγει στις 25 Απριλίου μέχρι τις 21:00!

Για να ακούσετε και να ψηφίσετε τη δική μας συμμετοχή:

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ψηφοφορίας ακροατών http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/
και επιλέξτε ραδιοφωνικά μηνύματα.

Εφαρμόστε ταξινόμηση με ID (αύξουσα) και φίλτρα Δημοτικό
Η δική μας συμμετοχή βρίσκεται στον αριθμό 7440
Ακούτε το μήνυμά μας και στην καρδούλα που εμφανίζεται μετά τη μέση της ακρόασης, κάνετε κλικ για να κοκκινίσει
Μόλις ψηφίσατε.
Η συμμετοχή μας επίσης βρίσκεται σε βίντεο με ττις ζωγραφιές των μαθητών, και στο κανάλι του σχολείου στο YouTube:

Η ανακοίνωση από το European School Radio:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση του “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022” τόσο από κριτές όσο και από τα συμμετέχοντα σχολεία! Εφέτος, εκτός από τον συγκλονιστικό αριθμό των συμμετοχών στη διαγωνιστική διαδικασία, οι οποίες μετάφεραν δημιουργικά το φετινό μήνυμα “Ταξιδεύοντας…”, ξεχωρίζει η ποιότητα των μαθητικών δημιουργιών, που εξέπληξε τα μέλη των Κριτικών Επιτροπών. Το επίπεδο του Διαγωνισμού είναι εξαιρετικά υψηλό, κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί και τα σχολεία μας που έλαβαν ακόμα μία χρονιά μέρος στην αξιολόγηση και θα συνδιαμορφώσουν τα αποτελέσματα και τις τελικές κατατάξεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το μεγάλο ποσοστό των σχολείων που αξιολόγησαν τους συνδιαγωνιζόμενους, παρότι ήταν προαιρετική η συμμετοχή τους σε αυτό το στάδιο!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στο επόμενο στάδιο, που περιμένετε με ανυπομονησία όλοι! Η Ψηφοφορία Ακροατών ξεκινά 3 Απριλίου και λήγει στις 25 Απριλίου μέχρι τις 21:00! Η ψηφοφορία ξεκινά αμέσως μετά τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επικοινωνήσετε τις συμμετοχές σας, να ενεργοποιήσετε τη δημόσια προβολή για τα βίντεο κλιπ σας, να προωθήσετε τις παραγωγές σας σε φίλους και αγαπημένους και να τους προσκαλέσετε να δώσουν τις καρδιές τους! Ας γεμίσουμε το διαδίκτυο με τις φωνές και τη μουσική σας και ας επιβραβεύσουμε με τις ψήφους μας τη δημιουργία των μαθητών/μαθητριών! Στον αέρα, λοιπόν, από τώρα μέχρι και τις 25 Απριλίου, η ειδική σελίδα της Ψηφοφορίας Ακροατών

Ψηφοφορία Ακροατών ESR

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αμφίκλεια: Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο Πρόγραμμα LEADER 2023-2027

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ενημερώνει για το νέο Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Πρόσκληση όλων των φορέων του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *