Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης στις 29/6/2021 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με … εμπόδια συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης στις 29/6/2021.

Η αντιπολίτευση εξαρχής είχε επισημάνει ότι για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση πρέπει πρώτα να έρθει η έγκρισης της απόφασης για τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης διαφορετικά θα προβεί και σε ένσταση.

Συνολικά το παρών έδωσαν 15 σύμβουλοι, συμπολίτευση και οι κ.κ. Πάνος Ράμμος και Χαρά Δεληκούρα, οι οποίοι δύο εάν έλειπαν δεν θα γινόταν συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας.

Ως απάντηση για το θέμα του Γραμματέα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Τσελεπής δήλωσε ότι ενημερώθηκε από την Αποκεντρωμένη ότι μπορεί να γίνει η συνεδρίαση.
Κατά περίεργο τρόπο τα 7 θέματα από τα 9 που συζητήθηκαν – τα δύο αναβλήθηκαν-, κανένα θέμα δεν …έφτασε τους 15 ψήφους αφού Δημοτικοί Σύμβουλοι συμμετείχαν αρχικά για να υπάρχει απαρτία και στην συνέχεια έφευγαν.

Ο κ. Π. Ράμμος να σημειωθεί αποχώρησε τελικά και στην συνέχεια η συνεδρίαση του Δ.Σ. κύλησε ομαλά καθώς επί τον θεμάτων δεν υπήρχε αντίλογος .

Η συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και πάλι, αναμένουμε, όταν επιτραπεί, να ξεκινήσουν ξανά να συνεδριάζουν κανονικά, για την πιο εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο με όλη την συνεδρίαση τι συζητήθηκε στα θέματα της ημερήσια διάταξης:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι Κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα στην περιοχή

Πρόκειται στην ουσία για φυσικές πισίνες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί στο επιβλητικό και βραχώδες τοπίο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *