Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Το δρόμο για την Anima πήρε το τραυματισμένο γεράκι που βρέθηκε σε περιοχή της Λάρισας

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Θανάσης Παιδής από την πρώτη στιγμή που τον ειδοποίησαν έσπευσε για να δώσει μια λύση στο πουλί που βρέθηκε σε στρατιωτική μονάδα λίγο έξω από τη Λάρισα.

Το μετέφερε στον κτηνίατρο, Χρήστο Κογιάννη ο οποίος αμέσως του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια το τραυματισμένο πουλί πήρε το δρόμο για την Αθήνα.

Εκεί θα το αναλάβει η ΑΝΙΜΑ που είναι Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής και έχει ως κύρια δραστηριότητα την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον. Με δεδομένο ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρατικός φορέας που να ασχολείται με το αντικείμενο αυτό, η ΑΝΙΜΑ, μαζί με τις υπόλοιπες οργανώσεις που ασχολούνται με την περίθαλψη άγριων ζώων, έρχεται να καλύψει μια βασική ανάγκη για την προστασία και διατήρηση της άγριας ζωής στη χώρα.

Παραλαμβάνοντας άγρια ζώα από όλη την Ελλάδα, περιθάλπει σε ετήσια βάση πάνω από 5.000 πουλιά, θηλαστικά και ερπετά. Μεταξύ των ζώων αυτών συγκαταλέγονται και πολλά σπάνια και απειλούμενα με εξαφάνιση άγρια ζώα.

www.larissanet.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λοκρών: Πρόσληψη παιδιάτρων για τους παιδικούς σταθμούς

Πρόσληψη Παιδιάτρων με Σύμβαση έργου για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λοκρών Το Ν.Π.Δ.Δ. Για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *