Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook
InnoTrans 2022

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για τη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου “InnoTrans”

Με 140.000 επισκέπτες από 131 χώρες και 2.834 εκθέτες από 56 χώρες η InnoTrans 2022 – Ποιες ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου

Με τρεις ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, InnoTrans (20.-23.09.2022), την οποία στην Ελλάδα και Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η εμπορική έκθεση πραγματοποιήθηκε και πάλι για 13η φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, καταγράφοντας παρόμοια υψηλή ζήτηση με τις προηγούμενες διοργανώσεις της. Πολυάριθμοι επισκέπτες, υψηλό επίπεδο διεθνικότητας και πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες χαρακτήρισαν και τη φετινή InnoTrans.

Πιο συγκεκριμένα, την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες A.S.E.A. Moumtzis A.G., AMCO SA και Eurocert SA, ενώ περίπου 140.000 ενδιαφερόμενοι από περισσότερες από 131 χώρες επισκέφθηκαν τη διοργάνωση, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες 2.834 εκθετών από 56 χώρες.

«Η InnoTrans απέδειξε για άλλη μια φορά εντυπωσιακά ότι είναι η «σύνοδος κορυφής» του κλάδου σιδηροδρόμων και μεταφορών, αποτυπώνοντας το μέλλον της σχετικής αγοράς, με τους εκθέτες να παρουσιάζουν πρώτοι τις τεχνολογίες τους για τη βιώσιμη κινητικότητα. Η έκθεση λειτούργησε ως μια πλατφόρμα διεθνών ανταλλαγών απόψεων και προτάσεων για ένα διευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών», τόνισε ο κ. Martin Ecknig, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin.

Στη φετινή InnoTrans βρέθηκε για πρώτη φορά το 56% των επισκεπτών, με το 57,3% του συνόλου να προέρχεται από το εξωτερικό. Οι εμπορικοί επισκέπτες ενδιαφέρθηκαν κυρίως για την τεχνολογία και την υποδομή των σιδηροδρομικών μεταφορών, την πίστα 3,5 χιλιομέτρων και τον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο. Υψηλό ενδιαφέρον συγκέντρωσε και ο νέος εκθεσιακός χώρος Mobility+, μια πλατφόρμα για υπηρεσίες και προϊόντα, που αφορούν στην κινητικότητα συμπληρωματικά προς τις δημόσιες μεταφορές.

Σημειώνεται ότι η επόμενη InnoTrans θα λάβει χώρα στις 24.- 27.09.2024.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής στην InnoTrans 2024, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.innotrans.de και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου»

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανήλικος καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος της «Κιβωτού του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *