Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 4η PREMIUM REAL ESTATE EXPO

 

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 4η PREMIUM REAL ESTATE EXPO

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο στην 4η PREMIUMREALESTATEEXPOη οποία θα πραγματοποιηθεί από 17-19 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. Η PREMIUMREALESTATEEXPO αποτελεί την μοναδική έκθεση για το Real Estate και τις επενδύσεις στην Ελλάδα και πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην Αθήνα με κύριο στόχο να αναδείξει το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κατηγορίες εκθετών που λαμβάνουν μέρος είναι:

Μεσίτες – Μεσιτικά γραφεία, Σύμβουλοι ακινήτων, Δημόσιοι φορείς, Επενδυτικές εταιρείες, Τράπεζες, Κατασκευαστικές εταιρείες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Νομικοί σύμβουλοι, Εταιρείε εξοπλισμού & ανακαίνισης, Εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb), Εταιρείες παροχής ψηφιακών υπηρεσιών (software κ.α.)

Οι επιχειρήσεις – μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλουν την επιχείρησή τους, να συναντήσουν εκατοντάδες επενδυτές από όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες & να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση (δημιουργία ενιαίου περιπτέρου) θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με περίπτερο στην 4η PREMIUMREALESTATEEXPO θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων καθώς και ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του συγκεκριμένου χώρου του περιπτέρου.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση & αποστέλλοντας την στο e-mail: info@fthiotidoscc.gr.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής στο portal του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα και τιμά τον αδελφοποιημένο Δήμο Μόρφου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *