Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE 30/01/2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Διακρατικό ProjectMeeting του έργου “FashionEarthAlliance, VocationalExcellenceandEnterprise/FEA – VEE” που πραγματοποιήθηκε στην Τεράσα της Ισπανίας. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως ένας από τους 12 εταίρους του προγράμματος συμμετέχει στη σύμπραξη.

Στη διακρατική συνάντηση εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συμμετείχαν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Σαμαράς καθώς και οι συνεργάτες κ. Γιώργος Ζάρδας & κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου.

Η Συνάντηση φιλοξενήθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καταλονίας στην Τεράσα, μεταξύ 25-26/01 και συμμετείχαν και οι 12 εταίροι από τις 6 χώρες του έργου.

Κατά τη διήμερη διάρκεια του project meeting επικυρώθηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός για τις επερχόμενες δραστηριότητες και συζητήθηκε η πρόοδος υλοποίησης των παραδοτέων. Το πρόγραμμα στοχεύει στη βιωσιμότητα και πράσινη ανάπτυξη των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη βιομηχανία της μόδας, της κλωστοϋφαντουργίας & της ένδυσης. Η σύμπραξη FEA-VEE επιθυμεί να προωθήσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα & να αναπτύξει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες του εργατικού δυναμικού που απασχολούνται στις ΜμΕ.

 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του έργου FEA-VEE, η εταιρική σχέση του έργου θα εμπλακεί στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για την κατάρτιση των ωφελουμένων. Επιπλέον, προβλέπεται η δημιουργία μιας πλατφόρμας διακρατικής συνεργασίας προκειμένου οι επιχειρήσεις να είναι σε θέση να προσελκύσουν ένα πιο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε ένα διεθνές περιβάλλον καθώς και να επεκτείνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Φλέγεται” η Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις, απεργίες και βίαιες συγκρούσεις σε όλη τη χώρα

Μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια για 9η ημέρα…. Στους δρόμους βγήκαν την Πέμπτη (23/03), για ένατη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *