Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην τηλεδιάσκεψη των εταίρων του Ευρωπαικού Προγράμματος PAL PUSH II

Συμμετοχή του Επιμελητήριου Φθιώτιδας στην τηλεδιάσκεψη των εταίρων του Ευρωπαικού Προγράμματος PAL PUSH II

Η κοινοπραξία των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PAL PUSH II, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, πραγματοποίησε χθες 7 Δεκεμβρίου τηλεργασία/τηλεδιάσκεψη, στην οποία παρουσιαστήκαν από τους ειδικούς, οι εκπαιδευτικές ενότητες που σχετίζονται με το Πρόγραμμα Σπουδών Απασχόλησης. (δείτε εδώ αναλυτικά)

Με στόχο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του εκπαιδευτικού υλικού, οι ειδικοί παρουσίασαν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας τους για κάθε μαθησιακή ενότητα στους συναδέλφους τους, με σκοπό την γνωστοποίηση του περιεχομένου και την άντληση προτάσεων βελτίωσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εργάστηκαν σε δύο εικονικές αίθουσες όπου κάθε ενότητα παρουσιάστηκε μέσα σε διάρκεια μιας ώρας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα οριστικοποιηθεί το περιεχόμενο όλων των εκπαιδευτικών ενοτήτων, προκειμένου αυτό να αποτελέσει το εγχειρίδιο εκπαίδευσης, βάση του οποίου θα προετοιμαστούν οι εκπαιδευτές για να παραδώσουν τα πραγματικά μαθήματα για την απασχόληση, τον χειμώνα και την άνοιξη του 2023.

Τα μαθήματα αυτά θα μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες που σχετίζονται με τις χώρες προέλευσης των εταίρων.

Οι ομάδες στόχου στις οποίες απευθύνονται τα μαθήματα για την απασχόληση, αφορούν άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις πιθανότητες ένταξής τους στην αγορά εργασίας, ειδικά άτομα από ευάλωτες ομάδες όπως: κοινότητες Ρομά, ηλικιωμένοι, μητέρες σε άδεια μητρότητας, μετανάστες, μακροχρόνια άνεργοι.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός για την 20η αγωνιστική της Super League

Κρίσιμος αγώνας εντός έδρας για την Λαμία Τον Ιωνικό αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *