Δευτέρα , 4 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο Άμστερνταμ για το Ευρωπαϊκό FORUM για την επαγγελματική αριστεία

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο Ευρωπαϊκό FORUM για την επαγγελματική αριστεία

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας εκπροσώπησαν στο Ευρωπαϊκό FORUM για την επαγγελματική αριστεία ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Σαμαράς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παπαδήμας, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Ως μέλος της κοινοπραξίας του Ευρωπαϊκού προγράμματος FEA-VEE στο οποίο συμμετέχουμε ως εταίροι, το Επιμελητήριό μας προσκλήθηκε να παρακολουθήσει τις εργασίες του FORUM για την Επαγγελματική Αριστεία. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πάροχοι εκπαίδευσης και κατάρτισης, κυβερνητικοί φορείς απ΄ όλη την Ευρώπη και επιχειρήσεις, συναντήθηκαν για να μοιραστούν γνώσεις, να εμπνεύσουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

Οι εισηγητές επικεντρώθηκαν σε εμπνευσμένα παραδείγματα, φέρνοντας κοντά τους εμπλεκόμενους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις, τα διδάγματα και τις βέλτιστες πρακτικές τους μεταξύ τους. Παράλληλα, συζητήθηκαν & αναλύθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στα οικοσυστήματα δεξιοτήτων, οι προοπτικές για την τόνωση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης καθώς και οι κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτυχθούν στις σύγχρονες κοινωνίες.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κ. Μητσοτάκης στο “Παρεάκι” – Συζήτηση με γονείς παιδιών με αναπηρία

  Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, επισκέφθηκε την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *