Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το ΕΒΕ Φθιώτιδας διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το ΕΒΕ διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πώς να έχουμε μια πετυχημένη διαδικτυακή παρουσία στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου»

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την εταιρία DigitalUp διοργανώνει , με εισηγητή τον κ. Πέτρο Αρουκάτο. Το σεμινάριο που απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο, θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου και ώρα 17:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom. 

Εντάσσεται στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τα μέλη του σε θέματα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων και μεθόδων προώθησης προιόντων και υπηρεσιών μέσω νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Το σεμινάριο, εν δυνάμει, μπορεί να βοηθήσει και όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για την συμμετοχή τους σε επικείμενο επιδοτούμενο πρόγραμμα δημιουργίας eshops από το ΕΣΠΑ.

Λόγω περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής (έως 100 μεσω Ζoom) θα τηρηθεί  σειρά προτεταιριότητας. Σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά και απο το κανάλι youtube του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μακάβρια «πακέτα» με μάτια ζώων σε πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη

Αρκετές πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έχουν λάβει “ματωμένα πακέτα” τα οποία περιείχαν μάτια ζώων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *