Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Κ.Υ. Μακρακώμης θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό Κέντρο – Συνάντηση Γ. Χαντζή με τον Φ. Σερέτη

Στο πλαίσιο των συνατήσεων του για ενημέρωση, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης , συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργο  Χαντζή όπου συζητήθηκε και αναπύχθηκε διεξοδικά το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης ως ένα από τα περιφερειακά Εμβολιαστικά Κέντρα της χώρας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ κ. ΣΕΡΕΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο γραφείο του Δήμαρχου του Δήμου Μακρακώμης κ. Γ. Χαντζή.

Κατά τη επίσκεψη ο κ. Σερέτης ενημέρωσε το Δήμαρχο για το εμβολιαστικό πρόγραμμα του covid 19 στο γενικό πληθυσμό αλλά και για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης ως εμβολιαστικό κέντρο σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων, ενημέρωσε το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, για τα 156 rapid test αντιγόνου που πραγματοποιήθηκαν στη κοινότητα Σπερχειάδας στις 13.1.2021 (9:00 – 14:00), τα αποτελέσματα των οποίων υπήρξαν άκρως ευχάριστα καθότι κανένα δεν υπήρξε θετικό.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης
Γεώργιος Ε. Χαντζής

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οικογενειακή τραγωδία…. Πυροβόλησε τη νύφη του και μετά αυτοκτόνησε…

Νέα οικογενειακή τραγωδία καταγράφεται στη χώρα μας… Πυροβόλησε την νύφη του και μετά έβαλε τέλος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *