Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Κέντρο Υγείας Λαμίας ευχαριστεί τον Υπουργό Χρ. Σταϊκούρα

Ευχαριστήριο για την υποστήριξη του Υπουργού σε εκσυγχρονισμό του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Λαμίας με την εξασφάλιση σχετικής χρηματοδότησης.

Ευχαριστήριο – Δελτίου Tύπου

Λαμία 22/02/23

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λαμίας, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για την πολύτιμη υποστήριξή του, δια μέσου της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στον εκσυγχρονισμό του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το ταμείο Ανάκαμψης για την προμήθεια Σύγχρονου Υπερηχοτομογράφου, Ψηφιακού Kαρδιογράφου και Υγρού Kλιβάνου Αποστείρωσης και την προμήθεια στολών εργασίας για τους εργαζόμενους.
Η συμβολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη και η έμπρακτη στήριξή τους στην αναβάθμιση των Κέντρου Υγείας Λαμίας, είναι καθοριστική για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Με εκτίμηση,

Καραγεώργος Ηλίας
Υπεύθυνος Επιστημονικής Λειτουργίας
Κέντρου Υγείας Λαμίας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 26 Μαρτίου το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας) συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *