Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Tο Νηπιαγωγείο Ελάτειας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή  ενημερώνει ότι το Νηπιαγωγείο Ελάτειας θα συμμετάσχει, για τα δύο επόμενα χρόνια, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μόνο αισθήματα περηφάνιας και τιμής θα μπορούσε να μας δημιουργήσει η είδηση ότι το Νηπιαγωγείο Ελάτειας του Δήμου μας θα συμμετάσχει, για τα δύο επόμενα χρόνια, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Στο εν λόγω πρόγραμμα με τίτλο: “Η υψηλής ποιότητας ανατροφοδότηση των σχέσεων των γονέων με εκπαιδευτικούς – κλειδί για την επιτυχή ανάπτυξη του παιδιού” θα συμμετέχουν επίσης σχολεία προσχολικής αγωγής από Λιθουανία, Λετονία, Ρουμανία και Βουλγαρία. Πρόκειται για μία δράση με πολλαπλά οφέλη αφού προάγει την πολυπολιτισμικότητα, τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση με διαφορετικές κουλτούρες.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις παιδαγωγούς κα Ελένη Μίντζα και κα Ελένη Κούτρα για αυτή τους την πρωτοβουλία! Αλλά και για το γεγονός ότι έχουν κατανοήσει το ειδικό βάρος που φέρει ο ρόλος του παιδαγωγού, δεδομένου ότι αποτελεί πρότυπο μίμησης και συντελεί στην ολόπλευρη ανάπτυξη ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας. Άλλωστε, όπως έλεγε και ο Μέγας Αλέξανδρος: “Στους γονείς οφείλουμε το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην”!

Η όρεξη για δουλειά και οι καινοτόμες ιδέες θα βρίσκουν πάντοτε υποστήριξη από τον Δήμο μας, που θα στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που αποσκοπεί στην εξέλιξη και σωστή διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τετάρτη 8/2

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *