Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Νοσοκομείο Λαμίας, το ΕΚΑΒ Λαμίας, το Αστυνομικό Μέγαρο και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες επισκέφθηκε ο Θ. Χειμάρας

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας επισκέφθηκε δομές υγείας και σώματα ασφαλείας για ευχές αλλά και για κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους ανθρώπους που υπηρετούν τον πολίτη, τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Ανδρέα Κολοκυθάκαι τον Υποδιοικητή κ.Γεώργιο Καραβάνα, καθώς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εστιάζοντας στις ανάγκες του ΕΣΥ και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι υγειονομικοί μας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Επίσης επισκέφθηκε τους χώρους οι οποίοι προετοιμάζονται για τον εμβολιασμό των κατοίκων.

Στο ΕΚΑΒ με το Διευθυντή ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Θεμιστοκλή Λιάσκο, τον Προϊστάμενο κ. Νίκο Κολοκυθάκαι στελέχη της Υπηρεσίας, αναφέρθηκαν στον εξέχοντα ρόλο του φορέα και στην ανάγκη ενίσχυσής του.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Γ.Π.Α.Δ. Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο, τον ΦΟΥΡΛΑ, τον Διοικητή Άμεσης Δράσης Λαμίας Υποδ/ντή Γεώργο Μπράνη, τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Νίκο Τριανταφύλλη και αντάλλαξε ευχές με το σύνολο του προσωπικού.

Αντίστοιχα, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Στερεάς Ελλάδας αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τον Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Σωτήριο Κορέλα και στελέχη της Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας:

«Είναι οι άνθρωποι της 1ης γραμμής, οι ήρωες της καθημερινότητας.

Όχι μόνο φέτος, μια χρονιά απαιτητική και δύσκολη, αλλά κάθε μέρα.

Είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί.

Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας που υπηρετούν πιστά το καθήκον τους  να προστατεύουν, να φροντίζουν, να γιατρεύουν όλους εμάς.

Μέρα και νύχτα, σε γιορτές και αργίες.

Είναι υποχρέωση και πρωταρχικός στόχος μας, να διευκολύνουμε το έργο σας και να εργαζόμαστε ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερες, ασφαλέστερες και πιο σύγχρονες συνθήκες εργασίας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε περιοχή του Δήμου Λοκρών

  Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα   Η ενημέρωση – ανακοίνωση για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *