Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Ωδείο της Μητρόπολης Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» αξιοποιεί κάθε δυνατότητα της τεχνολογίας για κάθε μαθητή του

Εναρμονιζόμενο το Ωδείο της Ι. Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» με τα δεδομένα που έχουν προσκύψει μετά την απρόσμενη 2η καραντίνα και κατανοώντας την αγωνία και τον εν γένει προβληματισμό των μαθητών του Ωδείου για την πορεία της μαθησιακής διαδικασίας, έπειτα από τον αποκλεισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη διδασκαλία των μαθημάτων, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία και τις δυνατότητες της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ωδείου και τις εξοπλισμένες τεχνολογικά και δικτυακά αίθουσες, οι καθηγητές θα συνεχίσουν την παράδοση των μαθημάτων μέσω των εφαρμογών viber, skype, zoom, webex, whatsApp και face time, προκειμένου όχι απλώς να συνεχίσουν την παράδοση των μαθημάτων αλλά και να είναι σε επικοινωνία με τους μαθητές, για να τους μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και να κατορθώσουν μέχρι το τέλος του σχολικού έτους να αποδώσουν καρπούς και να προοδεύσουν έτι περισσότερο.

Για την διαδικασία της διαδικτυακής μάθησης και διδασκαλίας των μαθημάτων του Ωδείου, ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Ιωακείμ, παρεχώρησε κατατοπιστική συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 89,4 Fm  και στην Δημοσιογράφο κα Σοφία Λίτσα – Παναγιώτου, μέσα από την οποία εξηγεί βήμα – βήμα την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι μαθητές, έτσι ώστε να παρακολουθούν εξ αποστάσεως τα μαθήματα τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Γ. Οικονόμου στο Στρασβούργο για το Συμβούλιο της Ευρώπης: Τα κρίσιμα θέματα στην ατζέντα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Οικονόμου, βρίσκεται στο Στρασβούργο με την Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία για τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *