Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τραγάνα: Κάλεσμα για Λαϊκή Συνέλευση για την εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών

ANAKOINΩΣΗ

Tο τελευταίο διάστημα στην Τραγάνα γίναμε μάρτυρες της αλόγιστης κοπής δένδρων στο περιαστικό δάσος του χωριού μας, για την εγκατάσταση μιας και μόνο ανεμογεννήτριας στην θέση κόκκινο λιθάρι.

Την Δευτέρα 9 Νοέμβρη και με μοναδικό θέμα  τις εργασίες για την εγκατάσταση της ανεμογεννήτριας έγινε σύγκληση του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και ενημέρωση των εκλεγμένων Κοιν.Συμβούλων.

Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ προτείναμε την άμεση διακοπή των εργασιών,και με την ευθύνη του Κοινοτικού Συμβουλίου να πραγματοποιηθεί ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των κατοίκων του χωριού. Γνωρίζουμε καλά ότι με τους «περιβαλλοντικούς νόμους» που έχουν ψηφίσει διαχρονικά  τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει,η Τοπική Διοίκηση είναι διακοσμητικό στοιχείο μπροστά στα συμφέροντα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενέργειας.

Στο χωριό της Τραγάνας όμως ζούν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι κάτοικοι του χωριού, και όχι οι μέτοχοι των επιχειρηματικών ομίλων της ενέργειας,και είναι εκείνοι που πρώτοι πρέπει να ενημερωθούν και να αποφασίσουν για το μέλλον τους μέσα από μια μαζικη  ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Τραγάνας έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση μας για την πραγματοποίηση συνέλευσης, ενημερώνοντας παράλληλα τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους της εταιρείας. Καλούμε όλους τους κατοίκους του χωριού όταν οριστεί  ημερομηνία Λαϊκής Συνέλευσης να δώσουν δυναμικό παρών,τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας λόγω των συνθηκών, για να ενημερωθούν και να πάρουν θέση για το ζήτημα της άναρχης εγκατάστασης αιολικών πάρκων που προβλέπεται και για την Κοινότητα της Τραγάνας.                                                                                                                       ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Αρχιερατικό τρισάγιο για την 28χρονη Ελπίδα, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη…

Φθιώτιδος Συμεών: «Οι ψυχές των θυμάτων περιμένουν απαντήσεις..» Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας   κ. Συμεών μετέβη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *