Το Πάρκο για σκύλους, στη Χαλκίδα είναι πλέον έτοιμο για χρήση από τους τετράποδους φίλους μας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας το πρώτου σύγχρονου Πάρκου δραστηριοτήτων για σκύλους, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα και είναι πλέον έτοιμο για χρήση από τους τετράποδους φίλους μας.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, έγινε παρουσίαση του πάρκου στους Ζωοφιλικούς Συλλόγους και σε εθελοντές ζωόφιλους, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και αρμόδιους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται με την ευζωία και την ποιότητα ζωής των αδεσπότων.

Σε έναν πρότυπο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με περίφραξη και ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία), τα κατοικίδια θα μπορούν να τρέχουν, να παίζουν, να εκτονώνονται και να εκπαιδεύονται με ασφάλεια, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αναπτύσσουν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ τους και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός και στον χώρο υπάρχει βρύση και καλαθάκια για την περισυλλογή των ακαθαρσιών των σκύλων.

Δες επίσης

Κορωνησία Άρτας: Η «Πολυνησία» της Ελλάδας που μαγεύει με την ομορφιά της

*Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσιρώνης Ένα ξεχωριστό ψαροχώρι στον Αμβρακικό Κόλπο, όπου η θάλασσα, οι λιμνοθάλασσες, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *