Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τo Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία

Γνωρίστε το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει έδρα τη Λαμία, την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 2019 και μαζί με τα Τμήματα «Φυσικής», «Βιοπληροφορικής» και «Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών» συγκροτούν τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο συγκαταλέγεται στο 3% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου (βλ. εδώ).

 

Το Τμήμα Μαθηματικών διαθέτει σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές, μοντέρνες εγκαταστάσεις φιλικές προς τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, μέσα στον αστικό ιστό της πόλης αλλά με πολύ εύκολη πρόσβαση, έχει οργανωμένο αναγνωστήριο και μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει ήδη 15.000 επιστημονικούς τίτλους.

Θέτει ως βασικό στόχο την παροχή μαθηματικής γνώσης υψηλού επιπέδου, υλοποιεί επιστημονικές δράσεις (διαλέξεις, σεμινάρια, ημερίδες), ενώ τα μέλη του Τμήματος, καθηγητές και φοιτητές, συμμετέχουν ενεργά σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια με ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες.

Έχει ένα εξαιρετικά σύγχρονο Πρόγραμμα Σπουδών που συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα μαθήματα, όπως μπορεί κανείς να διαβάσει και στον οδηγό σπουδών του Τμήματος.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό

Με σκορ 2-0 έχασε η ομάδα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *