25χρονος μαχαίρωσε 40χρονο γιατί πίστευε ότι ενοχλούσε την σύντροφό του…

Άγρια δολοφοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 14/5/2022.

Θύμα ένας 40χρονος   πατέρας δύο παιδιών,  που μαχαιρώθηκε από 25χρονο σε μαγαζί του Λιθίου στη Χίο.

Σύμφωνα με το politischios.gr,  θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό.

Ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με μαχαίρι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με την αστυνομία να ερευνά τα ακριβή αίτια. Σύμφωνα με την ίδαι πηγή,  πιθανώς η δολοφονία  να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

 

Δες επίσης

Τον Πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι συναντά ο Έλληνας Πρωθυπουργός

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *