Πέμπτη , 29 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τώρα και οσφυοκάμπτης, ο Κοινοτάρχης Σπερχειάδας

Ο Κοινοτάρχης με την συμπεριφορά του απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο χαμηλά πέφτει…
Στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Σπερχειάδας στις 18/6/2021, έδειξε την πολιτική διπροσωπία του, ανάλογα με τον ποιον έχει απέναντι του…

Ως πρόεδρος της Κοινότητας που εδώ και ένα χρόνο έκανε τον ….αλέκο για την πρόταση να διεκδικηθεί να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα ως Μαρτυρική Πόλη. όπως και όταν έγινε η εισήγηση της πρότασης – συζητήθηκε αφού πέρασε από συμπληγάδες πέτρες με χειρισμούς και τρικλοποδιές του- τότε επιδεικτικά ανέφερε, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ότι δεν πρέπει να αναφέρονται ονόματα – ειδικά για τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Τώρα στην εκδήλωση, παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και άλλων επισήμων, άλλαξε στάση και έγινε γλυκός και κόλακας, ειδικότερα προς τον Σεβασμιώτατο και ζήταγε με γαλιφιά την βοήθεια για να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα ως Μαρτυρική Πόλη.

Τα βρήκε σκούρα όμως όταν ο Μητροπολίτης και ο οποίος παρακολουθεί και ενημερώνεται για τα πάντα, μπροστά σε όλους ενώ μιλούσε ο Κοινοτάρχης του ζήτησε, με ύφος του είπε Πές μας εδώ και τώρα τι πρέπει να κάνουμε και μάλιστα το επισήμανε δύο φορές….

δείτε το βίντεο

Εκεί δεν είχε τι να απαντήσει ούτε μπορούσε βέβαια να ξεδιπλώσει τον αυταρχικό του χαρακτήρα όπως κάνει στο Τοπικό Συμβούλιο…Αρκέστηκε και «σύρθηκε πιο πολύ ως σαλιγκάρι» λέγοντας ότι ο Μητροπολίτης γνωρίζει περισσότερα για την Σπερχειάδα από τον ίδιο. Φάνηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων να αναφερθεί ορά για την Σπερχειάδα και πέτυχε τις αντίστροφες εντυπώσεις από αυτό που περίμενε.

Δυστυχώς ο πολιτικάντης, μία από τις πτυχές που έχει, είναι να σέρνεται ή και να επιπλέει ως φελλός.

Μία συγνώμη του θα έδειχνε μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια…

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα – Πένθιμα: Έφυγαν από την ζωή… [29/2/2024]

  Τέλεση κηδειών στην περιοχή της Φθιώτιδας που γνωστοποιήθηκαν   -Έφυγε από την ζωή ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *