Breaking News

Τραγικό τέλος… Βρέθηκε νεκρός o 43χρονος που τον έψαχναν

 

Ο 43χρονος  άνδρας  από το Κερατσίνι που αναζητούνταν, βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του, το μεσημέρι της Πέμπτης  1/5/2025.

Τα ίχνη του 43χρονου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/4) όταν έφυγε από το σπίτι του στο Κερατσίνι, προκειμένου να μεταβεί στο χώρο της εργασίας του στον Ταύρο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο 43χρονος δεν πήγε ποτέ στην δουλειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο περίπου μήνες ο 43χρονος είχε υποστεί ρήξη ώμου κι οι γιατροί που τον εξέτασαν, έκριναν αναγκαία πλέον την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του με χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, μετά το ραντεβού που είχε με το γιατρό, όπου είχε πάει μαζί με τον πεθερό του, ο 43χρονος ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά του.

Οι ώρες περνούσαν, με τον 43χρονο να μην επιστρέφει, ενώ κάποια στιγμή είχε στείλει κι ένα μήνυμα στη σύζυγό του, στο οποίο έγραφε ότι αγαπά πολύ την ίδια και το παιδί τους.

 

Πηγή: news247.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Μαλεσίνα τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη Στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *