Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τραγωδία στα Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων καταθέτουν μηνύσεις

Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση (31/3/2024) στη Λάρισα

Είναι  η δεύτερη ανάλογη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30 οικογένειες και συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Φορώντας μαύρα ρούχα οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών συναντήθηκαν  προκειμένου να συζητήσουν και να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα περιλαμβάνουν και την κατάθεση μηνύσεων.

Όπως αναφέρει το dnews.gr και αναρτά σχετικές φωτογραφίες εδώ, οι σφιχτές αγκαλιές στην είσοδο να τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων και δημιούργησαν έντονα συναισθήματα συγκίνηση. Οι συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, μιλούν για έγκλημα πίσω από τον θάνατο των παιδιών τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. Μαζί τους και ένας από τους πραγματογνώμονες που έχουν και όλο αυτό το διάστημα μετά το δυστύχημα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα που τους παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτίριο της Θεοφράστου.

Ο πραγματογνώμονας των οικογενειών που κατέφτασε στο σημείο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και ερωτώμενος απάντησε πως αυτά που θα ακούσουν οι συγγενείς θα τους συγκλονίσουν.

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταθέσουν ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων των Αρχών καθώς και υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: dnews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ποιες πληρωμές θα γίνουν από από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 22 έως 26/4

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου 2024 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *