Τρεις ανήλικοι διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Τρεις ανήλικοι διέφυγαν  από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, ο ένας από τους οποίους εντοπίστηκε συνελήφθη και επέστρεψε στη δομή, όπου διαβιούν ανήλικοι με παραβατική συμπεριφορά μετά από παραγγελίες εισαγγελέων Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις νεαροί διέφυγαν ανοίγοντας τρύπα στην σκεπή του κτιρίου, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Ο ένας ανήλικος εντοπίστηκε σε κοντινούς δρόμους, συνελήφθη και επέστρεψε στη δομή, χωρίς να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, καθώς η διαφυγή έχει παραγραφεί ως αδίκημα, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Σημειώνεται ότι η διαφυγή ανηλίκων είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με αποτέλεσμα οι νεαροί να είναι δράστες περιστατικών μικροκλοπών που γίνονται συχνά στην πόλη.

Πηγή: magnesianews.gr

Δες επίσης

Πύρινος εφιάλτης στη Γαλλία: Εκκενώνεται η χερσόνησος Καπ Φερέ

Η ακραία ζέστη που πλήττει τη νότια Ευρώπη έχει αναγκάσει περίπου 30.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *