Breaking News

Tροχαίο που σοκάρει: Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 12 μέτρων…

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) στην Κινέτα.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, το συμβάν έγινε στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο 57ο χλμ στην Κινέττα, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας έπεσε μέσα σε ρέμα, από ύψος 12 μέτρων, που βρίσκεται στο γεφύρι της Πίκας.

Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr,  τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 16 άνδρες, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής Κορίνθου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με αστυνομικούς της Τροχαίας Μεγάρων, που απεγκλώβισαν τον οδηγό και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο Κορίνθου με ελαφρά τραύματα.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Όπως αναφέρεται, είναι το έκτο κατά σειρά ΙΧ αυτοκίνητο που πέφτει στο σημείο!

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δες επίσης

Π. Παπαϊωάννου προς μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις: “Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να προχωρήσετε μπροστά και να θυμάστε πως η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή προσπάθεια”

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων “Με την αυριανή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *