Breaking News

Τροχαίο στα Καμένα Βούρλα – Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο

Το απόγευμα του Σαββάτου 24/7/2021 στην περιοχή των Καμένων Βούρλων σημειώθηκε τροχαίο με μηχανή και Ι.Χ.

Συγκεκριμένα,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, ΙΧ που κινούταν στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου πριν την στροφή για το Ασπρονέρι, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πως έγινε, συγκρούστηκε με μηχανή που είχε την ίδια κατεύθυνση.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε  – πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά-και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δες επίσης

Ο Χρήστος Σταϊκούρας για την ελληνική οικονομία – Θετική πορεία αλλά και και προκλήσεις σε ένα απαιτητικό και αβέβαιο διεθνές περιβάλλον

Η τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Επιτροπή του Απολογισμού και του Γενικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *