Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αισχρή και συκοφαντική η απάντηση του Προέδρου της Σπερχειάδας για τοπικό σύμβουλο

Σας παρουσιάζουμε έγγραφο του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας (το οποίο αφορά και  είχε αποκρύψει από τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καραντζούνη και δεν γίνεται αντιληπτό για ποιους λόγους  ή σκοπιμότητα το απέκρυψαν οι Δημόσιοι φορείς) στο οποίο με απερίγραπτα ξεδιάντροπο και συκοφαντικό  τρόπο απαντά  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με μοναδικό σκοπό να σπιλώσει τον Τοπικό Σύμβουλο Δ. Καραντζούνη με απίστευτες κακοήθειες και κακεντρέχειες, που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση ούτε στο 1% όπως παρουσιάζονται.

Αφού πέρασαν λοιπόν οι γιορτινές μέρες του Πάσχα ακόμα και η Κυριακή του Θωμά, εκ των πραγμάτων και λόγω εξελίξεων, ασχολούμαστε και πάλι με την Κοινότητα Σπερχειάδας και τις απρεπείς ενέργειες του Προέδρου Ν. Τζιβελέκα, που δυστυχώς  μπορούν να χαρακτηριστούν από παραλογισμό, απρέπεια, συκοφαντία, εμπαιγμό και διαφαίνεται ότι πλέον τον έχει πιάσει πανικός και παρεκτρέπεται σφοδρά…

Γιατί όταν αντιλαμβάνεται ότι πλέον στενεύουν τα περιθώρια του σε σχέση με δικαιοσύνη,  μετά την αναφορά του Τοπικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Καραντζούνη  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας. Και αυτό διότι σε κάθε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου γίνονται αίσχη, επί θεμάτων και  διαδικασιών, όπου όπως διαπιστώνεται στα βίντεο που είναι τα μόνα αληθινά και χωρίς κανένα μοντάζ, σε σχέση με το επίσημο βιβλίο Πρακτικών του Τοπικού Συμβουλίου που μόνο ψευτιές και ανακρίβειες γράφονται. Τώρα γιατί, «Σφυρίζουν κλέφτικα» επίσης Δήμος Μακρακώμης και Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας  που γνωρίζουν με βάση τα βίντεο αλλά αδιαφορούν και αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους…. Τι  άλλο περιμένουν να γίνει στο Τοπικό Συμβούλιο για να ασχοληθούν….

Άλλα λέγονται στις συνεδριάσεις και τελείως διαφορετικά και ψεύτικα καταγράφονται στο επίσημο βιβλίο Πρακτικών της Κοινότητας Σπερχειάδας.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο Τοπικό Συμβούλιο φέρουν τεράστια ευθύνη για το δημόσιο έργο που πρέπει να επιτελούν με βάση τους Νόμους και Κανονισμούς  και μέσω της δικαιοσύνης να αποφανθεί ανάλογα. Το βίντεο πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να είναι και αποδεικνύει περίτρανα την μόνη αλήθεια και πραγματικότητα. Η απόδειξη από το βίντεο για  το τι γίνεται στις συνεδριάσεις είναι πέρα για πέρα δεδομένη και μη αμφισβητούμενη.

Δείτε τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης και την απάντηση του Προέδρου της Κοινότητας για την κατάντια του και  στο χαμηλό επίπεδο ηθικής  που «σέρνεται»….

Σε επόμενο χρόνο η λεπτομερής απάντηση του Τοπικού Συμβούλου η οποία σημειωτέων έχει κατατεθεί και κοινοποιηθεί αρμοδίως.

Το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας:

Η καταφανής ξεδιάντροπη απάντηση του Προέδρου της Σπερχειάδας κ. Ν. Τζιβελέκα:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Παρασκευή 2/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *